Epstein och det perversa etablissemanget


Finansmannen och den tidigare dömde pedofilen Jeffrey Epstein hittades död i sin fängelsecell för några dagar sedan. Hans död kom väldigt lägligt, ty Epstein skulle ånyo vittna i en utredning där många fler än han själv var inblandade. Kanske var det någon mäktig person som inte ville bli avslöjad, och hjälpte honom av daga?

Epstein kände hela världens elit, han var finansmannen som hjälpte de kända och förmögna. Han rörde sig i politiska kretsar, bland kungafamiljer, finanseliten, Hollywood etc. I cellen var han bevakad dygnet runt, för att självmord skulle förhindras, men inte just den dagen då olyckan var framme. Det är givetvis en praktskandal, och hela USA undrar vad som egentligen hände, få verkar tro på självmordshypotesen.

Epstein föreföll vara hjärnan bakom ett trafficking-pedofilnätverk där flickor, så unga som 14-år, anställdes eller lurades in i prostitution. Personligen försökte han hålla en låg profil och levde utanför strålkastarnas ljus, men för några år sedan läckte sanningen ut, när en av de unga kvinnorna anmälde honom.

Att vara bekant med Epstein gör inte vederbörande till pervers person, ty han kände ju så många, men många försöker nu undvika att associeras med honom. Prins Andrew lär vara en person som figurerat i hans sällskap och blivit anklagat för att ha utnyttjat en ung kvinna. Bill Clinton lär ha åkt ett antal gången med Epsteins privatflyg. Donald Trump kände Epstein, men sa av någon anledning upp bekantskapen med honom för ett antal år sedan.

Epstein finns fotograferad tillsammans med många rika människor och kändisar, alla ingår givetvis inte i hans pedofilnätverk, men det faller ändå en mörk skugga på världens etablissemang. Och man påminner sig om liknande saker som hänt även i Sverige, Geijeraffären, kapten klänning och mycket annat.

Vissa mäktiga män gillar uppenbarligen att roa sig med unga kvinnor, och ibland går det över gränsen. Och genom att känna till varandras vanor och ovanor så har man hållhakar på varandra. Det perversa etablissemanget ömsom skyddar och ömsom offrar sina medlemmar. Har du löst medlemskap i den här klubben, så kommer du sent omsider inse att det är för evigt. Epstein-affären är långt ifrån avklarad.


Följ oss
Sammanfattning av veckans artiklar till din inbox varje måndag