Blogge Bloggelito och bloggdöden.


Blogge Bloggelito, en gång en av de största, har slutat att blogga. Han menar att bloggen blivit en parodi, att han sagt allt han vill säga, åtminstone i detta format.

Jag vill inte slänga bensin på elden, men jag har varit nära att plocka bort honom från rullen flera gånger. Blogge har liksom tappat stinget, som så många andra, mig själv inkluderat. Ibland pratar man om begrepp som ”bloggdöden”, förmodligen handlar det snarare om ett generationsskifte.

Att jag själv hänger kvar beror mest på att jag slutat att fästa någon större vikt vid bloggandet, det blir som det blir. Ibland bra, ibland dåligt, för det mesta intetsägande. Jag har inte heller haft ambitionen eller möjligheten att satsa stort, för att bli en storbloggare. Därtill är min fritid alltför begränsad.

Att kritisera samhället, politiker och förmyndarfasoner leder oftast till en väldigt speciell insikt. Och den insikten kommer även jag att omsätta i praktiken nästa år, på mitt eget sätt. Mer om detta framöver.

Sist men inte minst vill jag tacka Blogge för alla provocerande och släggbultande texter under åren!

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om samhälle, bloggosfären, Blogge Bloggelito


Missa inget!

En sammanfattning av veckans artiklar skickas till din inkorg, varje måndag.