Svart städhjälp, sen gick det utför (skämtbild)


Apropå de senaste så kallade skandalerna. Ni som ogillar mina åsikter kan vara lugna, jag skulle aldrig ha en chans till något förtroendeuppdrag. Medier och flitiga bloggare skulle efter blott några dagar avslöja att jag snattade 1984, rökte något som åtminstone liknade brass i Roskilde 1991 och anlitade en polares polare för att snickra i lägenheten 2005. Vete tusan om jag fick ett kvitto. Kanske har jag också någon gång slarvat med periodiseringsfonderna i deklarationens N1-blankett, fast det beror mest på att jag glömmer vad det är för något mellan deklarationstillfällena. Men jag lovar att bättra mig, det jag gjorde var fel. Är det nu jag borde ta en ”time out”? Och börja smygblogga när alla har glömt mina synder?

Andra bloggar om: politik, samhälle, skandaler, regeringen, alliansen, intressant


Missa inget!

En sammanfattning av veckans artiklar skickas till din inkorg, varje måndag.