Inget valfusk – men vad som helst för att få bort den orangea djävulen


Inget valfusk - men vad som helst för att få bort den orangea djävulen 1Under fyra år har demokraterna byggt upp en bild av Trump som sammanfaller med ondskan själv. Trump är en orange Hitler, han är fascist och rasist, han bygger koncentrationsläger utmed mexikanska gränsen, han sätter barn i burar, han är en narcissistisk psykopat som kan starta det tredje världskriget när som helst.

Det finns ingen ände på Trumps alla vidrigheter. Och även om många inser att bilden är fabricerad och närmast mytologisk, så finns det en och annan som faktiskt tror på mediebudskapet. Barn och ungdomar som får en sjuk och förvrängd bild av världen, med en president som jämställs med diktatorer från en annan betydligt mörkare era.

Tror ni inte att demokraterna, som sprider allt det här hatet, skulle göra nästan vad som helst för att få bort Trump från makten?

Som till exempel valfusk?

Det vore ju för den goda saken skull. För att få bort fascisten från Vita huset. Vilken rättvisekämpe skulle inte vilja det?

Samtidigt tycker demokraterna att det inte är lönt att utreda de otaliga fuskrapporterna från valnatten. För sånt händer inte. Inte ens efter fyra år med patalogiskt trumphat och mediekrig. Blotta anklagelsen om fusk ses som ett angrepp på demokratins integritet. Det är istället Trumps supportrar som är paranoida och galna. Inser de inte vilken urkraft allt detta hat besitter?

Var beredda på det största valfusket i USA:s historia.


Följ oss
Sammanfattning av veckans artiklar till din inbox varje måndag