Fp största hotet mot S, därför mobbas liberalerna


Nu skriver tidningarna om Lars Danielsson och Helen Eduards-affären. Flera bloggare
har tidigare spridit ryktet att Danielsson varit hos den påstådda älskarinnan Eduards under annandagen efter Tsunamikatastrofen, istället för att sköta krisberedskapen.

Nu menar bl a Marita Ulvskog att det är Lars Leijonborg och Folkpartiet som ligger bakom den påstådda ryktesspridningen. Under det senaste halvåret har vi märkt flera grundlösa utspel mot Folkpartiet, där de bl a påstås gå rasisternas ärenden pga av språkkrav för svenskt medborgarskap o dyl. Det finns fler partier som står bakom dessa språkkrav, men de lämnas ifred. Språkkrav skulle snarare stärka invandrarnas position i samhället, vilket gör angreppen tämligen absurda.

Hur kommer det sig att Fp åker på känga efter känga i medierna? Trots att Fp faktiskt är för ÖKAD arbetskraftsinvandring (det är INTE socialdemokraterna). Ryktet om Eduards och Danielsson fanns innan folkpartistiska bloggskribenter skrev om saken. Jag tänker inte gå in på ryktenas sanningshalt, men undrar fortfarande vad Danielsson gjorde under annandagen efter Tsumanikatastrofen, och varför han ljuger?

Fp är det största hotet mot socialdemokraterna i valrörelsen. Det finns massor med missnöjda sossar ute i landet, som är trötta på Perssons självgodhet, krisberedskapen i samband med Tsunamin, arbetslösheten, plus alla affärer. Att dessa missnöjda sossar skulle gå och rösta på Moderaterna är ett alltför stort steg till höger. Men att de skulle rösta på snälla & trevliga Folkpartiet är ganska troligt. Därför kommer vi under valrörelsen att se ännu fler utspel mot Fp, allt för att underminera deras trovärdighet, och få väljarna att stanna kvar hos Socialdemokraterna.


Missa inget!

En sammanfattning av veckans artiklar skickas till din inkorg, varje måndag.