David Cameron har inget emot en tidigare folkomröstning om utträde ur EU, kanske kan Storbritannien lämna unionen redan nästa år?
Nåväl, ett utträde är egentligen inte så dramatiskt, man kan behålla många av de ingångna avtalen, men man bibehåller makten, och slipper Bryssels klåfingrighet. Säkerligen kommer det här även att leda till ett ekonomiskt uppsving för UK, som en gigantisk finansiell hubb mellan EU, USA och de nya ekonomierna Kina, Indien, Brasilien, Ryssland etc.
Det är följdverkningarna inom EU som kommer att bli intressanta. Vad kommer exempelvis Cypern att göra? Den lilla önationen är en av de minsta ekonomierna i unionen, som i skrivande stund är på god väg att lösa konflikten med Turkiet och delningen av landet, samt ta sig ur den förlamande eurokrisen; man har också påträffat gasfyndigheter i regionen.
Men viktigast i den här diskussionen är att Cypern är en gammal brittisk kronkoloni, med starka band till sina forna kolonialherrar, vilka fortfarande har militärbaser på ön. Om Storbritannien lämnar EU då kommer cyprioterna definitivt att ta sig en funderare.
Minnena av hårklippningen är fortfarande färska, där det cypriotiska folkets besparingar togs i beslag för att mildra skuldkrisen, som ytterst orsakades av dåliga grekiska statspapper, dessa papper som garanterades av EU, som inte höll sitt löfte.
Och om cyprioterna börjar fundera, ja då kommer även grekerna att börja fundera; kanske är de redan ute ur valutaunionen vid det laget.
Och om greker, cyprioter och britter lämnar unionen och skaffar sig mer skräddarsydda samarbetsavtal som passar dem, ja, då kommer alla andra också att göra det.
Kedjereaktion?